Sund grøn pastasalat

Velkommen til thehungrymonkey

Hej alle.
Jeg har længe gået og studset over om jeg skulle lave en blog til alle mine forskellige madprojekter, så nu har jeg endelig taget mig sammen.
Jeg elsker at lave en masse søde sager og eksperimentere med forskellige sunde ting til aftensmaden.
Jeg vil egentlig ikke lave et alt for langt indlæg, for det er ikke det der er meningen med denne blog. Bloggen er sat op for at jeg kan dele min mad med andre madglade mennesker rundt omkring i verden.
Thehungrymonkey er helt ny, og der vil derfor selvfølgelig gå et stykke tid før at der kommer nok opskrifter op til at den officielt kan kaldes for en blog. Men jeg vil arbejde på sagen og tilføje opskrifter samt billeder så ofte som jeg kan.
Jeg får rigtig meget inspiration fra diverse blogs og pinterest, hvor jeg som udgangspunkt følger de opskrifter jeg finder og hen ad vejen ændrer i forskellige ting.
Jeg håber at der er nogen der vil nyde godt af denne blog, hvis jeg kan inspirere til et par måltid så er mit mål nået. Skriv endelig hvis I har spørgsmål, og hvis ikke – så nyd thehungrymonkey!

frgt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund grøn pastasalat