Hurtig banankage med chokoladeglasur

Spicy kyllingelår med chili fettuccine

IMG_7855

 

Jeg elsker stærk mad, det har jeg altid gjort. Jeg tror lidt at det stammer fra at hjemme hos mine forældre er chili et essentielt krydderi til alting. Suppe, pasta, salat, you name it. Jeg har vokset op med to forældre der nærmest har chili Klaus konkurrencer derhjemme om hvem der kan spise mest peber, hvilket har resulteret i at jeg simpelthen elsker al krydret mad.
Desuden så har jeg en forkærlighed til kylling og pasta. Der er så uendelig mange muligheder med disse to ting, og igår valgte jeg så at lave lidt spicy mad. Se med her hvis du mangler ideer til en nem og lækker aftensmad.

Til 2 personer:

  • 3-4 kyllingelår (kommer an på størrelsen af låret og hvor sulten man nu er)
  • Fajita mix (fra santa maria)
  • Chili flager
  • 3 fed hvidløg
  • Olivenolie
  • Ca. 200 g fettuccine

 

Kyllingen: Mariner kyllingelårene i fajita mix – jo mere jo bedre. Tilsæt eventuelt en smule olie hvis du synes det er for tørt. Lig lårene i et ildfast fad, og bag dem i ovnen på 200 grader i 45 minutter.

Fettuccine: Kog pastaen efter anvisning, husk at tilsætte salt. Dræn pastaen for vand og lad det ligge i en si.
Varm ca 2-3 spsk olie i en gryde. Tilsæt presset hvidløg og ca 1½ tsk chiliflager. Tilsæt pastaen og rør godt rundt. Hvis pastaen klæber sig fast til bunden af gryden tilsættes mere olie. Smag eventuelt pastaen til, og se om den mangler mere chili eller hvidløg.

IMG_7857

Server maden varm, eventuelt med en lækker grøn salat.
Velbekommen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurtig banankage med chokoladeglasur