Koldhævede boller

Jeg-gider-ikke-lave-mad-dag

IMG_7699

Forleden aften havde jeg på ingen måde lyst til at lave aftensmad, så jeg fandt da selvfølgelig på at vi skulle have pizza!
Da jeg er for nærrig til at bestille, valgte jeg at tage et smut ned i Fakta og se hvad jeg kunne finde. Jeg ved godt at denne blog handler om opskrifter osv, men en gang imellem må man gerne snyde! Man har vel lov til at have en off dag.
Jeg købte to færdige pizzabunde, og gik ellers hjem og lavede pizzaer der tog ikke engang 5 minutter at lave.

IMG_7700
Jeg købte to færdiglavede pizzadeje, tomatsauce, oliven, champignon, revet ost, kyllingepølser og så havde jeg noget frossent kebab kød liggende i fryseren (kan købes i diverse Bazar butikker).

Det endte med en pizza med kyllingepølser, champignon og oliven og så en hjemmelavet kebab pizza, med salat på toppen – lidt sund har man vel lov til at være? 😉

IMG_7706

Pointen med det her indlæg er egentlig, at man behøver ikke altid at bruge flere timer i køkkenet på at lave noget fra bunden. Personligt synes jeg det er helt okay at have en eller to dage om ugen hvor man bare spiser rester fra fryseren, eller bikser noget hurtigt sammen. Det behøver ikke at tage så lang tid, for at være lækkert! En gang imellem skal det bare gå hurtigt, og det skal der også være plads til.
Jeg tror ikke jeg ville elske at lave mad på samme måde som jeg gør lige nu, hvis jeg var tvunget til at finde på noget nyt og hjemmelavet hver dag. Du bestemmer selv tempoet – det er dit køkken!
Velbekommen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldhævede boller