Hindbærsnurrer

Hyggegryde

IMG_8602

 

Denne her ret er en jeg laver tit når jeg ikke rigtig gider at lave noget alt for tidskrævende, men det stadig skal være sundt og lækkert.
Det er egentlig bare en mix af kartofler, champignon, broccoli, porre og kylling.
Jeg fandt på retten en dag hvor jeg virkelig var tom for ideer til mad, så jeg gik ned og handlede og tog alle de lækre ting jeg så, og så gik jeg hjem og prøvede at lave noget lækkert ud af det – jeg synes selv at denne her ret er super lækker. Den er en smule spicy, så man får varmen, og så sidder vi altid i sofaen og ser tv når vi spiser denne her, for det er bare en rigtig hyggeret.
Se med her!

4 personer

  • 1 stort kyllingebryst
  • 5-6 champignoner
  • 1 porre
  • ½ bundt broccoli
  • 3 store kartofler
  • 1 lille dåse tomatpure
  • 1½ tsk karry
  • 1 tsk salt
  • En kvart tsk sort peber
  • 2 tsk paprika
  • 1 fed hvidløg

Start med at skrælle kartoflerne og skær dem i mundrette bider. Kog dem herefter i letsaltet vand, til de er gennemkogte.
Skær kyllingen i tern, champignonerne og porren i skiver og skær broccolien ud i små bundte.

IMG_8595

Smelt ca. 1 tsk smør i en wokpande, hvori kyllingen svitses sammen med knust hvidløg til det er gennemstegt.
Tilsæt nu champignon, porre, broccoli. Rør det hele sammen og tilsæt tomatpure, samt krydderierne. Sørg for at det hele er blandet godt sammen og tilsæt nu en smule vand (ca. ½ dl).
Lad retten simre, indtil at grøntsagerne er bløde, tilsæt gerne mere vand hvis det er nødvendigt.
Dræn kartoflerne for vand og tilsæt dem til retten, når den er lige ved at skulle tages af blusset.
Rør det hele rundt, tag det af varmen og servér.

IMG_8606
Velbekommen!

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hindbærsnurrer