Kebabspyd med grillsalat

Italien og lækker mad

Ciao bella!
De fleste af jer har sikkert ligget søvnløs den sidste uges tid, da bloggen har været helt og aldeles stillestående. Men frygt ej! Det er bare fordi jeg er taget på ferie, og simpelthen ikke har haft tid til at lave mad eller blogge. Så nu kan vi alle sammen ånde lettet op. 😉

Jeg har siden sidste lørdag været i Italien og lige nu befinder jeg mig i Spanien indtil næste lørdag, så jeg lever egentlig bare livet lige nu.
Jeg har dog husket at tage billeder af det mad jeg har spist, så jeg kunne dele det med jer, prøv lige at se med her!

IMG_8879

 

Vi var ude og spise på en rigtig hyggelig italiensk restaurant i Lucca en af dagene. Jeg har aldrig været i Italien før, så det var en selvfølge at jeg skulle bestille noget med pasta. Det her er ravioli med frisk ricotta og spinat, i tomatsovs med pinjekerner.
Jeg siger jer – det var simpelthen så lækkert. Jeg elsker ravioli, og når det så er i Italien og pastaen er lavet fra bunden af – jamen så bliver det da ikke bedre!

IMG_8882

Det næste jeg gerne vil dele med jer er selvfølgelig IS.
Man tager ikke til Italien uden at spise is (det fik jeg i hvert fald afvide).
Så jeg fik mig et lille bæger med amarena (kirsebær), stracciatella og kokos. Mhhhhhhm!

IMG_8853

 

Og sidst men ikke mindst – PIZZA.
Det hus vi boede i havde en vaskeægte stenovn – så der blev selvfølgelig bagt hjemmelavet pizza. Og jeg siger jer, det var bare lækkert!
Det var ikke mig der lavede hverken pizzabundene eller selve pizzaerne, så der bliver altså ingen opskrift men kun billeder.
Meeeeeeeeen, et billede siger mere end tusind ord (eller tusind ingredienser) – I don’t know, det eneste jeg har at sige er at når først man har smagt pizza fra en ægte stenovn så kan man dø lykkeligt!

IMG_8860
(
Pesto, mozzarella og kartoffel pizza)

IMG_8902
(
Tomatsovs, mozzarella, champignon og oliven pizza)

Det var alt jeg havde for denne gang, jeg vil prøve at tage billeder af noget spændende mad i Spanien, og hvis ikke – så ses vi igen når jeg er hjemme i Danmark og tilbage i køkkenet.

Stay hungry!
– thehungrymonkey

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kebabspyd med grillsalat