Italien og lækker mad

Couscous salat

IMG_8998

 

Det lyder sikkert helt mærkeligt, men jeg er stor fan af ting der, alene, ikke smager af så meget. Grunden til det er at man kan få det til at smage lige som man har lyst til, med de rette ingredienser.

Jeg er personlig rigtig stor fan af bulgur, couscous, linser osv. fordi at det kan vækkes til live med bare få ingredienser, man skal bare vide hvad der går godt til.
Forleden lavede jeg denne her couscous salat, og jeg ville lyve hvis jeg sagde at den kræver “kokkereringsevner”. Salaten kan bogstavlig talt laves af alle – der skal intet til, men den smager til gengæld som noget der er brugt lang tid på.
Her er hvad du skal bruge for at lave en lækker salat!

5 personer:

  • 200 g couscous
  • 2 tomater
  • ½ rød peberfrugt
  • Et bundt persille
  • 1½ forårsløg
  • Oliven (kan sagtens undlades)

Kog couscousen efter anvisning (husk at tilsætte salt til vandet).
Skær grønsagerne i skiver (persillen hakkes meget fint) – rør det rundt med couscousen, lad salaten køle lidt af og voila!
Det er bogstavlig talt mad på 5 minutter!

IMG_9002

Det kan godt være du sidder og tænker at der ikke er meget opskrift over det her opslag og det har du til dels ret i. Men, meningen med denne salat er, at den er så nem at lave, men, med de ovennævnte ingredienser bliver den simpelthen så lækker og frisk, at du kommer til at tage en anden og tredje (og fjerde) portion!
Velbekommen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Italien og lækker mad