Jordbærsalat

Jordbær/banan smoothie

IMG_9194

 

Denne her smoothie/milkshake/whatever er muligvis den nemmeste, men lækreste drik jeg længe har lavet. Forleden, havde jeg ikke noget at spise til morgenmad, og jeg var simpelthen for doven til at gå ned og købe noget, så jeg valgte at lave en hurtig, men mættende drik.
Jeg brugte 1 banan, ca. 10 frosne jordbær, mælk (hældte bare lidt på gefühlen, og tilsatte mere hvis den var for tyk), samt 1 spsk vaniljeessens – og så endte jeg med denne lækre drik!

Hvis du ligesom mig er for doven til at lave morgenmad, eller det bare skal gå hurtigt, så er denne smoothie en rigtig god erstatning. Den er super nem at lave, og ingredienserne er ting man normalt har liggende derhjemme. Udover det så mætter den og du behøver slet ikke have dårlig samvittighed bagefter, for der er intet sukker i!

Det er i hvert fald ikke sidste gang at jeg laver den. 🙂

IMG_9185

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbærsalat