Auberginetårne med kødsovs og pesto

Rød bulgur

IMG_9595

 

Hiya! Jeg har ikke haft tid til at ligge ting ind på bloggen i løbet af denne uge, og næste uge bliver nok også stillestående. Dette er simpelthen fordi jeg er startet på studie. Introforløbet varer indtil på næste lørdag. Så jeg lever af pizza og pomfritter disse dage, der er ikke megen tid til at lave mad når man kommer hjem ved en 23-tiden hver aften, og smutter ved en 7-tiden om morgenen igen.
MEN, idag fik vi lidt tidligere fri (eller jeg tog fri, yolo), så jeg kunne komme hjem og sove ud, så jeg er frisk til shots og øl imorgen aften!

Jeg har savnet hjemmelavet mad helt vildt, så jeg besluttede mig for at lave en lækker madpakke til mig selv imorgen, så jeg ikke køber mig helt fattig de første to uger (selvom jeg er godt igang allerede).
Jeg har lavet ‘rød’ bulgur med kylling. Dette er en ret som er utrolig nem at lave. Den er super lækker som varm aftensmad, men den kan også sagtens spises kold til frokost dagen efter. Desuden så bliver retten 10 gange bedre med en lækker grøn salat til. Ikke noget fancy, bare lidt salat, agurk og tomat. Det er nærmest et must til retten.
Se med her

  • ½ kyllingebryst
  • 1 forårsløg (skåret i fine tynde skiver)
  • 1 tsk tomatpure
  • 2 alm kopper vand
  • 1 tsk paprika (med top)
  • 1/4 tsk sort peber
  • 1½ tsk salt
  • 1 bundt persille (hakket fint)
  • 1½-2 dl bulgur
  • 1 spsk flydende smør (evt. becel)

Start med at stege kyllingen i smørret til det er gennemstegt.
Tilsæt løg og persille og svits sammen med.
Tilsæt resten af ingredienserne (tilsæt vandet lidt af gangen).
Lad retten koge i 10-15 minutter (eller indtil bulguren er færdigkogt). Husk at tilsætte rigeligt med vand, så det ikke brænder fast.

IMG_9597

Så nu er jeg fuldt udrustet til en dag på over 12 timer på skolen.
Jeg har sørget for lækker  mad, så skal dagen nok bliver god.
Jeg vil prøve at opdatere så meget som jeg kan, men det bliver nok begrænset hvor meget tid jeg får.
Ellers kan I tjekke min instagram hvor jeg også ligger mad op, som ikke nødvendigvis er på bloggen www.instagram.com/selinturker.

IMG_9596

Velbekommen!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Auberginetårne med kødsovs og pesto