Cannelloni med kødsovs og mozzarella

Ragú med champignon og grønne linser

IMG_9796

 

Hali halløj derude!
Jeg har simpelthen så travlt her for tiden. Jeg er lige startet på studie og der er bare 100 sider der skal læses til hver dag, så jeg har svært ved at få tid til at prøve nye ting i køkkenet, og få dem lagt ind på bloggen.
Men jeg prøver så godt jeg kan, da jeg simpelthen ikke kan lade min blog (aka. min baby) i stikken.

Nå, nok om det. Jeg fik rent faktisk prøvet noget nyt igår. Jeg havde siddet lidt på pinterest, hvor jeg fandt en ragú med linser og champignon, og jeg synes simpelthen det lød så lækkert. Den oprindelige opskrift havde nogle andre krydderier osv. men jeg valgte at lave om i opskriften.
Jeg plejer altid gerne at ville have lidt kød til aftensmad, ellers føler jeg der mangler noget, men denne her ragú var simpelthen så lækker at jeg slet ikke tænkte på at den manglede kød. Så retten her er altså både vegetarisk og vegansk, hvis man nu er til det.

IMG_9792

4 personer

 • 1,5 dl grønne linser
 • 12-15 champignoner
 • ½ liter bouillon (jeg brugte grøntsag)
 • 1 ds hakkede tomater (gerne med hvidløg eller chili)
 • 1 gulerød
 • 2 forårsløg
 • 2 fed hvidløg
 • 1 tsk tørret oregano
 • 1 tsk tørret basilikum
 • 1½ tsk salt
 • 1/4 tsk sort peber
 • 1 tsk paprika
 • 1 spsk olie
 • 1 lille chili (undlades hvis man ikke er til stærk mad)

IMG_9778

Skær champignonerne, forårsløgene, guleroden, og chillien i skiver og svits dem i olien indtil det hele falder sammen og bliver blødt.

Tilsæt nu resten af ingredienserne. Lad retten koge op, skru ned for varmen og lad det simre under låg i ca. 25 minutter, eller indtil linserne er færdigkogte.

I mellemtiden koges spaghettien.

IMG_9784
Drys med lidt hakket persille og server retten varm.

Velbekommen!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cannelloni med kødsovs og mozzarella