Tyrkiske fyldte vinblade (sarma)

Ovnbagte chicken nuggets

4

Chicken nuggets… *hjerte*
Ej, jeg plejer egentlig aldrig at spise chicken nuggets fordi jeg synes det er ulækkert at det er friture stegt, men nu har jeg da lige fundet en lækker måde hvorpå de kan laves på en sundere måde. De smager simpelthen himmelsk med lidt ketchup og nogle hjemmelade pommes (dem skal jeg nok poste en skønne dag).
Hvis du vil prøve at lave hjemmelavede bagte nuggets så se med.

12-15 nuggets (alt afhængig af hvor store stykker du skærer)

  • 2 store kyllingebryst
  • 3 dl rasp
  • 3 æg
  • 1 dl mel
  • 1 tsk paprika
  • ½ tsk salt
  • 1 nip sort peber
  • Olie

Tænd ovnen på 220 grader.
Gør tre skåle klar, en med 3 pisket æg, en med mel og en med rasp blandet med paprika, salt og peber.

Skær kyllingen i så store stykker som du nu vil have dine nuggets.
Vend først stykkerne i mel, så æg og så rasp. Hvis du vil dobbeltpanere, ligesom mig, så vend dem i æg og rasp en ekstra gang.
Lig dem på en bageplade beklædt med bagepapir (husk at pensle bagepapiret med olie).

5

Bag de lækre nuggets 8-10 minutter på hver side.

3

Nyd dem varme med selvvalgt tilbehør, og eventuelt lækker dyppelse (ketchup er en sikker vinder!)

IMG_9991

Velbekommen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tyrkiske fyldte vinblade (sarma)