Gulerodskage

Farverig fidus-bar (Marshmallow-y Rice Krispies bars)

IMG_0264I sidder nok og tænker ‘hvad i alverden snakker hun om’? Jo jeg snakker såmænd om en mega lækker ‘müslibar’ med skumfiduser, krymmel og Rice Krispies.
Rice Krispie barer er ved at blive en rimelig populær ting at lave. Jeg har personlig altid holdt af Rice Krispies, da jeg eeeeeelsker alt der puffer. Så da jeg så at man kunne lave små syndige barer ud af skumfiduser og Krispies, så blev jeg altså nødt til at prøve det.

Jeg advarer jer, de er altså på ingen måde sunde, meeeeeen, de smager satme godt! Hvis du synes det lyder for lækkert til at lade din næse gå forbi, så se med her!

6 barer

  • Ca. 40 skumfiduser
  • 6 dl Rice Krispies
  • 2 spsk smør
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • ½ dl krymmel

 

I en gryde smeltes smør og skumfiduser sammen, til en tyk masse.
Når det er smeltet, tilsættes vaniljeekstrakten.
Fjern massen fra varmen og fold Rice Krispies og krymmel ind i skumfiduscremen.

Hæld massen op i en smurt aflang form (jeg brugte en rugbrødsform).
Lig den i køleskabet i mindst 30 min.
Når de er klar til at komme ud, vendes de ud fra formen, og skæres i den ønskede størrelse.

OBS. Det er vigtigt at formen er smurt, ellers er de ikke til at få ud igen.

IMG_0258

Opbevares på køl.
Velbekommen 🙂

 

IN ENGLISH BELOW

Don’t you just love Rice Krispies, I mean they are so light and so .. puffy! Now mix these little pieces of heaven with marshmallow and some sprinkles,and you’ve got yourself a delicious bar of everything you’ve ever dreamed of!
If you’re a Rice Krispies fan, like me, then you really need to try these, you won’t regret it!

6 bars:

  • 40 regular sized marshmallows
  • 6 dl Rice Krispies
  • 2 tbsp butter
  • 1 tsp vanilla essence
  • ½ dl sprinkles

 

Melt butter in a pan with marshmallows, until you got a smooth and thick mass, add the vanilla and remove from heat.

Fold in the Rice Krispies and the sprinkles (you need to work a bit fast here, before the mass sets and it’s impossible to work with).
Put the mass in a cake tin (remember to spray the tin with non-stick spray) and let it cool in the fridge for 30 minutes.

Remove from the fridge, cut the bars into whatever shapes and sizes you’d like, and enjoy them!

Stored in the fridge – enjoy!

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulerodskage