Æble crumbletærte

Italiensk inspireret spaghetti

5

Hvis man kender mig, så ved man også at alt der indeholder enten pasta, tomat eller oliven er en sikker vinder. Når man så vælger at kombinere de tre ting i én ret .. ja så har man altså noget helt ekstraordinært.

Pastaretten her er det perfekte tilbehør til enhver slags kød eller lignende. Jeg lavede retten sammen med nogle lækre quinoa bøffer, hvilket smagte helt vildt godt.
Hvis du synes det lyder lækkert, så se med hvor hurtigt og nemt det kan gøres!

2

2 prs

  • 200-250 g spaghetti
  • 10 grønne oliven uden sten
  • 6 cherrytomater
  • 1 hvidløg
  • 1 stort bundt persille
  • 1 spsk olie
  • ½ tsk tørret basilikum
  • 1 nip salt
  • 1 nip sort peber
  • ½ tsk paprika

 

Start med at koge spaghettien i letsaltet vand.

Skær tomat og oliven i små stykker. Bland det i en skål med basilikum, hakket persille, salt og peber.
Varm 1 spsk olie i en gryde. Tilsæt presset hvidløg og svits det i et minuts tid. Tilsæt skålen med oliven og tomat. Lad det hele simre i ca. 3 minutter.
Hæld spaghettien ned i gryden, samt 1½ tsk paprika.
Rør det hele rundt og tag gryden af varmen.

Voila! Tro det eller ej, men retten er allerede klar til at blive spist. Nemmere bliver det ikke.
Velbekommen!

4

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æble crumbletærte