Ideer til tapasnight

Happy Halloween!

1

Så er det snart Halloween, og det betyder jo uhyggelige græskar og sjove halloween treats!
Jeg har egentlig aldrig været fan af Halloween, da jeg ikke rigtig kunne se meningen med det, men jeg valgte altså at gå en smule i halloween-mood i år. Så igår sad jeg med min søde veninde og kæreste og lyttede til halloween musik, skar græskar (eller min veninde, Claudia gjorde, jeg var bange for at skære fingrene af mig selv) og jeg bagte små ‘vampyr tænder’.

Jeg synes faktisk at resultatet blev overraskende godt. Jeg er SÅ imponeret over det flotte Jack-græskar vi endte med, og så synes jeg også at mine vampyr tænder blev rigtig fine (og ikke mindst super lækre).

IMG_0974

Det jeg gjorde var faktisk rigtig simpelt.
Du skal blot bruge cookies, mini skumfiduser, rød frugtfarve og mandelsplitter.
Jeg bagte mine helt almindelige chocolate chip cookies, men man kan sagtens også bare købe nogle i supermarkedet, hvis man ikke har tid til at bage den selv.
Det du skal gøre er:
Skær kagerne over på midten (hvis du selv bager dem så gør det, lige når de kommer ud af ovnen, og lad dem så køle af derefter).
Have en skål helt almindelig glasur (flormelis og vand) med rød frugtfarve klar, samt skumfiduser og mandelsplitter.

IMG_0903

Smør en smule glasur på begge bagsider af kagen. Sæt skumfiduserne fast i glasuren langs den runde kant, på den ene halvdel. Saml de to halvdele. Dyp to mandelsplitter i en smule glasur og sæt dem fast imellem skumfiduserne. Lad vampyr-gebisset køle af så glasuren når at sætte sig.

IMG_1006

VOILA! Så har du uhyggelige (men lækre) snacks til halloween.

Jeg skar huller i nogle af de resterende cookies og fyldte dem med små sliklarver, dernæst dryssede jeg med kakaopulver for at give det en lidt mere ‘jord-agtig’ effekt.

De kan ses på nedestående billede, og det første billede.

IMG_0956

Hvis der er nogle af jer andre der har lavet andre sjove halloween snacks, skal I være velkomne til at dele dem, da jeg altid leder efter inspiration fra alle sider.

Velbekommen og hav en (u)hyggelig halloween!

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ideer til tapasnight