Sunde gulerodsboller

Mexicansk inspireret pastaret

IMG_1419

Denne her ret er hurtig blevet en af mine absolutte favoritter. Den er super nem og hurtig at bikse sammen, og så smager den simpelthen helt fantastisk. Jeg startede faktisk med at lave retten med ris istedet for pasta, første gang jeg lavede det, hvilket smagte super. Så ville jeg prøve med pasta næste gang hvilket smagte – endnu mere super! Jeg tror bare det kommer an på om man er mere til ris eller pasta (og der er vidst ingen tvivl om hvad jeg er til). Så hvis du er mere til ris, så synes jeg at du skal udskifte pastaen med ris, for det smager altså også helt fantastisk. Hvis man vælger at lave retten med ris istedet for pasta så udskiftes pastaen blot med 2 dl ris.

Ca. 4 prs.

  • 1 ds sorte bønner
  • 130 g majs
  • 150 g pasta (jeg brugte suppehorn)
  • 1 kyllingebryst
  • 1 forårsløg
  • En kvart rød peberfrugt
  • 6-7 oliven (uden sten)
  • 1 glas færdiglavet pastasauce (dolmio, miracoli osv.)
  • 1,5 tsk paprika
  • 3 tsk fajita mix
  • 1/2 tsk salt
  • 1 fed hvidløg
  • Revet ost

 

IMG_1407

Kyllingebrystet koges og rives.
Kog pastaen efter anvisning.

Tænd ovnen på 190 grader.

Skær forårsløg og peberfrugt i små skiver og hæld det op i et ildfast fad.
Dræn bønnerne samt majs og hæld dem i det ildfaste fad.
Tilsæt resten af ingredienserne (udover revet ost) og rør godt rundt i fadet så det hele er blandet godt sammen.

IMG_1402

Drys nu med revet ost (skal helst dække det hele, så pastaen ikke bliver hård).
Bag retten i ovnen ved 190 grader i 30 minutter.

IMG_1411

Server retten varm, og nyd den. 🙂

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde gulerodsboller