Twix brownies

Pasta med lækker hjemmelavet perberfrugtspesto

6Denne ret faldt i så god jord herhjemme at jeg fik kommentaren ‘Jeg ville ønske jeg kunne have sex med maden’. Når man får sådan en kommentar, så må den altså være værdig til at komme på bloggen, ikke?

Retten er så simpel, men så lækker. Det tager virkelig ikke lang tid at lave retten, især ikke hvis du har lavet pestoen på forhånd.
Nårh ja nu når vi snakker om pestoen – talk about creamy, yummy pesto! Seriøst, jeg er en helt vild stor pesto fan, der er  virkelig intet bedre end pasta med pesto. Hvis du har det på samme måde så bliver du nødt til at gøre dig selv den tjeneste at prøve opskriften af.
Pestoen er lavet på grillet rød peberfrugt, og den sødme som peberfrugten giver, spiller så godt med det cremede fra parmesanen og det lidt skarpe fra hvidløg og basilikum… YUM!

Pastaen og kyllingen er ikke noget at råbe hurra for, det kan enhver vidst lave, men for en god ordens skyld så kommer opskriften på det også – hviiiiiis nu at man ikke er helt godt til at veje af hvor meget mad der er nok til to personer.
FORRESTEN! Opskriften på pestoen giver til mere end to portioner, men jeg valgte at lave meget så jeg ikke behøver at lave det fra bund næste gang. Hvis ikke du vil have noget liggende i køleskabet, så halvér opskriften til pestoen.

5

Pestoen:

  • 2 store røde peberfrugter
  • 35 g revet parmesan
  • 2 fed hvidløg
  • ½ tsk salt
  • 1/4 tsk peber
  • 5 basilikum blade
  • 4 spsk olie

 

Start med at tænde ovnen på 225 grader ved grill.
Halver peberfrugterne og fjern kernehuset.
Lig dem på en bageplade beklædt med bagepapir og drys lidt olie henover.

Sæt dem i ovnen på øverste rille i 10-15 minutter.
Når de begynder at blive sorte tages de ud af ovnen. Hvis de er blevet meget sorte er det okay, skindet skal alligevel pilles af.

Så snart peberfrugterne kommer ud af ovnen pakkes de tæt ind i staniol.
Lad dem stå i 15 minutter.

Fjern nu skindet fra peberfrugterne og skær dem i mindre skiver.
I en foodprocessor blendes alle ingredienser indtil du opnår en cremet og ensartet pesto. Smag den eventuelt til med hvidløg og salt.

2

3

Pastaen:

  • 220 g pasta
  • 1 stort kyllingebryst
  • ½ tsk salt
  • 1/4 tsk peber
  • ½ tsk paprika
  • 1 spsk olie

 

Kog pastaen efter anvisning.
Skær kyllingen i små tern.
Opvarm 1 spsk olie i en pande og tilsæt kyllingen.
Tilsæt salt, peber og paprika og lad det stege indtil kyllingen er gennemstegt og sprød.

 

Hæld pasta op i en skål, hæld lidt pesto over og ‘drys’ med kylling .

4

Velbekommen! 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Twix brownies