Pizzadejsknuder med hvidløgssmør

Jule- og nytårskager

5

Så blev det 2016. December har virkelig været en af de mest stressende måneder i mit liv. Jeg har haft så meget om ørene, det har været helt vildt – men det har også været en super dejlig måned. Jeg må dog indrømme jeg er glad for at alt det med jul og nytår er overstået, og man kan komme tilbage til en normal hverdag, det der med helligdage det er ikke lige mig – selvom jeg havde en skøn jule- og nytårsaften.
Det jeg gerne vil dele med jer idag er ikke opskrifter, men til gengæld billeder. I julen lavede jeg en ‘risalamande kage’ og til nytårsaften lavede jeg en chokolade/kokos brownie med hindbærmousse.

2

Jeg fandt opskriften på risalamande kagen her. Det eneste jeg fortrød ved kagen var at jeg ikke tilsatte mandler i risalamanden. Udover det, så blev kagen utrolig lækker, så hvis der er nogen der overvejer at lave den til næste år, så kan det varmt anbefales.

3

Nytårsaften blev desserten denne her enormt lækre browniebund med hindbærmousse på toppen. Den var et kæmpe hit, og blev spist rub og stub. Jeg fandt opskriften her – det eneste jeg gjorde anderledes var at tilsætte mere kokos til bunden og skifte blåbærene med med hindbær (til moussen).

1

4

Det var nogle super lækre kager der kom ud af begge disse opskrifter, og de kan begge varmt anbefales.
Det der samtidig var godt ved dem var at man kunne være lidt kreativ med pynten – jeg var dog i tidsnød begge gange, så det blev ikke så kreativt som jeg ville ønske. Men smagen sad altså i skabet hos begge dele!

Det var alt for denne gang – stay hungry!

– thehungrymonkey

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pizzadejsknuder med hvidløgssmør