Verdens bedste kanel doughnuts (Delicious cinnamon doughnuts)

Pasta med grillet peberfrugtsovs (Pasta with a grilled pepper sauce)

2

Oh my, oh my.. Denne pastaret er nok noget af det bedste jeg længe har lavet. Der er pasta, grillet peberfrugt, hvidløg og parmesan, I mean what’s not to love?
Forleden havde jeg tænkt mig at lave nogle marinerede kyllingebryst til aftensmad, men jeg kunne simpelthen ikke finde ud af hvad jeg skulle lave som sideret. Så kom jeg i tanke om den lækre peberfrugtspesto jeg lavede på et tidspunkt, og tænkte at jeg måske kunne lave den om til en sovs af en art. Så istedet for pasta med tomatsovs, blev det pasta med peberfrugtsovs – og I ved hvad de siger; once you go peberfrugt you never go back!
Pastaretten her er en helt perfekt sideret til kød eller bare som en ret i sig selv. Den er fyldt med lækre smage, og den cremede parmesan giver den bare lige det der ekstra pift.

4 prs.

  • 200 g tørret pasta
  • 1 glas grillet peberfrugt (200 g drænet vægt)
  • 1 bundt persille
  • 1 lille løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dl grøntsagsbouillon
  • ½ dl revet parmesan
  • 2 spsk olie
  • Salt og peber
  • Chilipulver

 

Løg, persille og hvidløg hakkes fint.
Varm 2 spsk olie på en pande og svits løg, hvidløg og persille i 3-5 minutter.

Skær peberfrugterne i små stykker og tilsæt det til panden.
Svits det hele i ca. 5 minutter indtil det hele er blødt.
Hæld det op i en foodprocessor og blend det, indtil det er nogenlunde cremet, det gør ikke noget hvis der stadig er lidt klumper, det kan næsten ikke undgås.

4

Hæld pureen tilbage på panden og tilsæt 1 dl bouillon lidt af gangen, lad det koge op.
Tilsæt revet parmesan og smag til med salt og peber.
Tilsæt eventuelt en knivspids chilipulver, hvis du gerne vil have lidt bid i det.

Kog pastaerne efter anvisning og rør det hele godt rundt med peberfrugtsovsen.
Server retten rygende varm toppet med lidt friskhakket persille og revet parmesan.

3

Velbekommen!

 

IN ENGLISH BELOW

Hello ladies and gentlemen! Today I wanna share a recipe that I hold very dear to my heart. This grilled bell pepper sauce is literally one of the easiest, yet most delicious dinners I’ve had in a looooong time. I really love pasta, and I love trying out new sauces, and I’m telling you guys, this one is definitely in my top 3!

The recipe yields 4 people, but we ate it with some chicken breast, so if you’re only eating this, then make some extra.

  • 200 g pasta
  • 1 jar of grilled red peppers (200 g)
  • Parsley
  • 1 small onion
  • 3 cloves garlic
  • 1 dl vegetablestock
  • ½ dl freshly grated parmesan
  • 2 tbsp oil
  • Salt
  • Pepper
  • Chiliflakes

 

Start off my finely chopping the onion, garlic and parsley.
Warm 2 tbsp of oil in a pan and cook the chopped onion, garlic and parsley for about 3-5 minutes.

Cut the pepper into smaller sizes and add them to the pan. Cook the whole thing for about 5 minutes, until it’s delicious and soft.
But the mixture in a foodprocessor and blend it until it’s creamy. There might still be some lumps, and it won’t be completely creamy, but that’s part of the charm.

Pour the pure back into the pan and add the vegetablestock, little by little – let it come to a bail. Add the grated parmesan and taste with salt and pepper – add a pinch of chili (optional).

Now all you need to do is cook the pasta according to the package instructions and serve it with the delicious sauce.

Enjoy!

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste kanel doughnuts (Delicious cinnamon doughnuts)