Best of both worlds-fastelavnsboller

Banankage med nutella buttercream

6

Jeg er begyndt at bage rigtig mange lagkager, ikke fordi der er nogen der har fødselsdag eller noget i den stil, men simpelthen fordi jeg er blevet så glad for at pynte kager og øve mig på at gøre dem så pæne som muligt.
Denne gang blev det en banankage med nutella buttercream. Selve kagen er utrolig blød og smørcremen er luftig, så selve kagen føles helt let når man spiser den (men den ligger tungt i maven alligevel).

4

Hvis du en dag får besøg af gæster, eller du bare har lyst til at lave en lækker kage så burde du virkelig prøve denne her opskrift. Jeg fandt opskriften via pinterest som ledte mig ind på denne utrolig flotte blog www.shugarysweets.com. Eftersom opskriften ikke er min, så vælger jeg at lade være med at skrive fremgangsmåden ind, men blot nogle af de billeder jeg tog undervejs. En step-by-step guide kan findes inde på linket til shugarysweets.com.

1

(Opskriften krævede overmodne bananer, dem jeg havde var helt friske, så de måtte en tur i ovnen på 150 grader i 20 minutter. Jeg var lidt i tvivl om de var blevet forvandlet til auberginer undervejs, men det er altså bananer, tro det eller ej!)

2

I opskriften bruges der to små springforme, men jeg brugte altså blot en stor springform (23 cm i bredden) og halverede kagen da den var kølet ned.

3

Jeg valgte at pynte med hakkede hasselnødder og lidt sjov og ballade med en sprøjtepose.
Jeg blev vældig tilfreds med resultatet, både smagsmæssig og udseendemæssigt!

Velbekommen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Best of both worlds-fastelavnsboller