Kartoffel og røde linse-pandekager (Mashed potato and red lentil pancakes)

Mozzarella-fyldte kødboller (Mozzarella stuffed meatballs)

3

KJÖTBOLLAR!
Jeg havde helt vildt lyst til en tur i IKEA idag, men vi gemmer turen til imorgen, hvilket jo altid er øv når man har sat sig for noget. Men ved I hvad? Jeg lavede bare hjemmelavede KJÖTBOLLAR, som minder mig om IKEA, og så var det egentlig ikke så slemt igen. I mean hvad er 24 timer til eller fra?

Spøg til side, så er de faktisk vildt lækre de her kødboller. Det er smagsfuld hakket oksekød med lækker mozzarella i midten, yummy yummy!
Opskriften giver 12 kødboller, hvilket er rigeligt til to personer, hvis man altså spiser pasta eller lignende til selvfølgelig. Man kunne også lave dem med en lækker salat, bulgur eller endda en omgang lækre pommes fritter.. Damn det skulle jeg have tænkt på noget før, de ville sikkert være vildt lækre med pommes og ketchup. Oh well, next time!

6

12 stk

  • 270 g hakket oksekød (jeg bugte 3-7%)
  • 1 løg
  • Persille
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk salt
  • 1/4 tsk sort peber
  • 30 g frisk mozzarella

 

Tænd ovnen på 200 grader (varmluft)

I en skål blandes hakket oksekød, revet løg, hakket persille, salt, paprika og peber godt sammen.
Skær den friske mozzarella i små firkanter.
Tag en lille håndfuld af blandingen og mas den flad. Lad en lille udhuling i den og put et lille stykke mozzarella ned i. Luk herefter kødbollen og form den.

2

Lig kødbollerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i 15-20 minutter (mine fik 18 minutter).
Der kommer en smule væske ud af dem, men bare roligt, det gør ingenting.

Spis kødbollerne varme med ønsket tilbehør – spaghetti med tomatsovs (som I kan se jeg har brugt) kan klart anbefales!

 

4

 

Velbekommen. 🙂

IN ENGLISH BELOW

Hello lovelies!
I’m sitting here watching Masterchef Australia and I am so fascinated, I don’t understand how people can be so creative with their flavors and the plates they’re putting up are just .. mindblowing!
One of the things I hate most about my cooking isn’t actually the cooking, but the plating. I often struggle with making the food look nice and taking good pictures of it, and sometimes I make something really delicious, but the pictures just don’t do the dish justice, and I refuse to post it on my blog .. #foodieproblems16k
But I won’t give up, just gotta keep trying, right?

Aaaaaanyway, this dish is so simple, yet so amazing in it’s flavours. I mean you have pasta, which is always a win, and then you have MOZZARELLA STUFFED MEATBALLS! I know right?! I had to write it in caps, because I mean .. it’s MOZZARELLA STUFFED MEATBALLS! Okay I’ll stop now.
But really, you should try this dish, it’s a nice twist to the every day pasta and meatballs, and it’s so delicious!
This recipe yields 12 meatballs.

  • 270 g minced beef
  • 1 onion
  • Parsley
  • 1 tsp paprika
  • 1 tsp salt
  • 1/4 tsp black pepper
  • 30 g fresh mozzarella

 

Turn on the oven to 200 degrees.
Grate the onion and but it in a bowl, add the beef, salt, pepper, parsley and paprika and give it a good stir with your hands.

Now cut the mozarella in small squares.
Take a handful of the meat and flatten it with your hands. Place the mozzarella square in the middle, and form the meat into a meatball (see pictures above).

Put the meatballs on a baking sheet lined with baking paper.
Bake the meatballs for 15-20 minutes (I gave mine 18).

Serve the meatballs warm, and preferably with pasta.

Enjoy!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kartoffel og røde linse-pandekager (Mashed potato and red lentil pancakes)