Mozzarella-fyldte kødboller (Mozzarella stuffed meatballs)

Bagte kyllingefileter med pesto, mozzarella og kalkunbacon

2

Ved I hvad jeg elsker? Jeg elsker kylling.. Og jeg elsker mozzarella og pesto og kalkunbacon, sååå hvorfor ikke kombinere disse fantastiske smage i én ret?
Jeg spiser, som sagt, ikke svinekød, så bacon har aldrig været af stor interesse for mig (af åbenlyse grunde), men forleden smagte jeg kalkunbacon for første gang, og det var kærlighed ved første blik (eller mundfuld?).

Forleden købte jeg 3,4 kg kyllinge inderfileter, da de var på tilbud. Så de næste par opskrifter med kylling bliver i kyllinge inderfileter. Til denne omgang brugte jeg 6 inderfileter til Andreas og jeg – hvis man ikke har så meget tilbehør så kan det måske godt klemmes ned, men jeg synes det var for meget, to inderfileter til hver havde været nok. Det kan godt være at fileterne er små, men med to stykker kalkunbacon rundt om, så mætter det altså.
Men det må man jo vurdere med sig selv, hvor sulten man nu er.
Her er den simple, men lækre, opskrift 🙂

1

2-3 prs

  • 6 kyllingeinderfileter (300g)
  • 125 g frisk mozzarella
  • Grøn pesto
  • 12 stk kalkunbacon (400g)

 

Tænd ovnen på 190 grader (varmluft).
Smør hver inderfilet med 1 tsk pesto, lig en tynd skive mozzarella ovenpå og rul nu kalkunbacon rundt om (2 stykker bacon pr. filet).

Lig kyllingen ned i et ovnfast fad og bag kyllingen indtil de er færdige. Jeg gav mine 30 minutter og så var de perfekte.

 

5

 

Velbekommen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mozzarella-fyldte kødboller (Mozzarella stuffed meatballs)