Fyldte pasta shells med ostesauce

Onepot cremet pastaret (Onepot cheesy pastadish)

pøl1

Jeg foretager mig ikke andet i køkkenet end at lave pastaretter her for tiden – jeg burde nok lave noget andet snart… Meeeen det kommer nok ikke til at ske. Pasta er noget af det lækreste der findes, og man kan vitterligt lave det på flere tusinde forskellige måder.
Denne her ret minder faktisk en smule om svensk pølseret (ikke at jeg har smagt det før, men har lavet det mange gange i mine dage i Delikatessen) – jeg har bare valgt at lave retten med kyllingepølser, da jeg ikke spiser svinekød. Derudover brugte jeg pasta istedet for kartofler og erstattede fløde med mælk og revet ost.
Det hele laves i én gryde, så der er minimal opvask, og så smager det helt vidunderligt samtidig med at det mætter. What’s not to love?

Opskriften giver til 3-4 portioner

  • 250 g pasta (jeg brugte rigatoni)
  • 1 spsk olie
  • 6 kyllingepølser (almindelige pølser kan selvfølgelig også bruges)
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 3 dl hønse- eller grøntsagsbouillon
  • 3 dl mælk (jeg brugte mini)
  • 1 tsk tomatpure
  • 1 tsk paprika
  • 2 tsk salt
  • 80 g revet mozzarella

 

Hak løget fint og svits det i olien, tilsæt det pressede fed hvidløg og de skiveskårede pølser. Lad det svitse ved middel varme i ca 5 minutter.
Tilsæt nu paprika og tomatpure og rør rundt.
Tilsæt resten af ingredienserne, udover osten – bring det i kog, skru ned og lad det koge i 15 minutter. Rør rundt i det en gang imellem, så det ikke brænder fast i bunden.

pøl2

Når pastaerne er kogt tilsættes den revet ost og røres rundt indtil den er smeltet.

Server retten varm.

pøl3

Velbekomme. 🙂

 

IN ENGLISH BELOW:

Hello everyone, so here’s another pastadish I mean the only thing I spend my time doing lately are pastadishes and rewatching the same episode of Shadowhunters for the 500th time (but come on, it’s Malec, how can you not be obsessed, right?).

This pastadish is super delicious and easy and it’s a onepot, so that just makes it 10 times better right? The dish contains sausage – I don’t eat pork, so I used sausage made of chicken meat, but you can just use whatever sausage you prefer. The thing I love the most about the dish is the fact that it’s super creamy, but there is no actual cream in it, it’s a miracle I know! What makes it creamy is the milk and shredded cheese, and let me tell you – it’s sooooo good, yum!

This recipe yields about 3-4 portions

  • 250 g pasta (I used rigatoni)
  • 1 tbsp olive oil
  • 6 small sausages (about 200 grams)
  • 1 onion
  • 1 clove of garlic
  • 3 dl chicken broth
  • 3 dl milk
  • 1 tsp tomato puree
  • 1 tsp paprika
  • 2 tsp salt
  • 80 g shredded mozzarella

 

Heat the olive oil and saute the chopped onion, garlic and sausage for about 5 minutes.
Add the tomato puree and paprika and stir.
Add the rest of the ingredients (except the shredded mozzarella) and stir it all together. Let it come to a boil, turn down the heat a bit and let it simmer for 15 minutes (remember to stir once in a while, so the pasta doesn’t stick to the bottom).

When the pasta is cooked and the liquid has been absorbed, add the shredded chese and stir until it’s melted.
Serve the dish hot, and garnish with some fresh chives.

Enjoy!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyldte pasta shells med ostesauce