Ovnbagte churros (Baked churros)

Kartoffel nachos (Fries a’la loaded nachos)

nacho6

Kartoffel nachos? Hvad snakker kvinden nu om?

Jo jeg snakker om kartoffel nachos, istedet for nachos chips, så er det lækre sprøde kartoffelbåde, dækket til med lækker ost, jalapeños og hvad hjertet nu begærer. Sounds good right?
Det er virkelig en lækker ret, som kan spises både som forret, eller hovedret. Jeg tilsatte skiveskårede oliven, jalapeños og majs til retten – men man kan tilsætte lige det man nu har lyst til, men for mig er det ikke nachos uden jalapeños og oliven!

Jeg har ikke angivet præcise mål for hvor meget, ost, oliven, jalapeños og majs jeg har brugt, da jeg synes det er en smagssag.
Opskriften her giver til 4 portioner.

  • 900 g skrællede kartofler
  • 2 spsk olie
  • 1 tsk paprika
  • 2 tsk salt
  • Jalapeños
  • Oliven
  • Majs
  • Revet cheddar
  • Revet mozzarella

 

nacho8

Tænd ovnen på 190 grader (varmluft)

Skær kartoflerne i både og kog dem i letsaltet vand i 5 minutter.

Dræn al vandet og hæld bådene op i en skål. Tilsæt olie, salt, paprika samt lidt sort peber og bland det hele godt sammen.

Hæld kartoflerne op på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i 30 minutter (vend dem halvvejs).

nacho1

Når kartoflerne er bagt færdige hældes de op i en pande (eller ildfast fad).
Drys en smule ost, derefter jalapeños, oliven og majs, og dernæst dækkes der med ost igen.

Stil panden i ovnen i ca. 10 minutter, eller indtil osten er smeltet.

nacho4

nacho7

Nyd retten varm.
Velbekomme!

 

IN ENGLISH BELOW:

Okay so let me tell you guys something about myself – I love fries. And I mean loooooove. Curly fries, garlic fries, cheese fries, baked, fried, you name it! I also love nachos, but I usually end up on the verge of vomiting and or exploding because I always feel nauseous after eating them which is just horrible, I mean what have I done to deserve that?
Anyway that’s why I decided to make loaded nachos, but instead of tortilla chips I made ovenbaked fries and used them – which turned out to be an amazing idea, and my boyfriend hasn’t stopped begging me to make them  again ever since.
The recipe yields 4 portions

  • 900 g peeled potatoes
  • 2 tbsp olive oil
  • 1 tsp paprika
  • 2 tsp salt
  • Jalapeños
  • Olives (pitted)
  • Corn
  • Shredded cheddar
  • Shredded mozzarella

 

Turn on the oven to 190 celcius.

Cut the potatoes into whatever size or shape you want and let them boil in salted water for 5 minutes.
Drain the potatoes and put them in a bowl. Mix them with the olive oil, salt and paprika and make sure everything is coated.

Put them on a bakingsheet lined with baking paper and bake the fries for 30 minutes (make sure to turn them halfway through).

When the fries are done you put them in a pan or an ovenproof dish.
Top with olives, corn, jalapeños, cheddar and mozzarella.
I didn’t weigh how much cheese, olives etc. I used, because I think it’s up to every individual how much they want on their fries. You can also use black beans, top with avocado, or whatever you’d like.

Bake the fries in the oven until the cheese has melted (about 10 minutes).

Enjoy these delicious ‘nacho fries’ with salsa and guacamole!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ovnbagte churros (Baked churros)