Grillet aubergine og peberfrugtsdip

Hjemmelavet pizza med peberfrugtssovs

pi2

Hvis man har læst mine sidste par indlæg har man måske kunnet fornemme at jeg er begyndt at proppe grillet peberfrugt i alting. Jeg er simpelthen bare så glad for at bruge det i mad her for tiden, men jeg burde nok skrue lidt ned for charmen, inden det bliver en the-hungry-for-grilled-pepper-monkey blog (bad joke..). Jeg holder pause med grillet peberfrugt efter denne her opskrift (jeg har heller ikke flere tilbage, I need to stock up!).
Anyway, denne her peberfrugtssovs er virkelig lækker og jeg synes personlig at det smager bedre end tomatsovs på pizza. Den er super nem at lave og så er den bare perfekt med ost og champignon, yummy. Sovsen kan bruges på alle slags pizzaer man normalt ville bruge tomatsovs til, det er virkelig en god afvigelse fra den klassiske pizzasovs.
Jeg lavede bunden selv, jeg brugte denne opskrift (link), jeg erstattede dog tørgær med 50 g frisk gær og så tilsatte jeg +/- 50 g mere mel, jeg synes simpelthen ikke at dejen ville samle sig med det antal gram mel som opskriften siger. Men dejen bliver virkelig god, den har en lækker skorpe og så skal den kun hæve i 30 minutter!

pi1

Opskriften til sovsen giver til to pizzaer (læg mærke til dejen kun er til én), så man kan enten vælge at halvere opskriften eller bruge halvdelen og gemme resten og bruge det en anden god gang.
Som topping på pizzaen brugte jeg frisk mozzarella og basilikum samt skiveskårede champignoner. Det var en super simpel men virkelig lækker pizza!

 

Her er hvad du skal bruge:

  • 3 grillede peberfrugter
  • ½ tsk salt
  • 1 knvsp sort peber
  • ½ fed hvidløg

 

Blend det hele sammen.

VOILA, så er der peberfrugtssovs. Det er næsten snyd at kalde det her for en opskrift, men det smager altså super lækkert!

Jeg gav pizzaen 15 minutter i ovnen på 230 grader (varmluft) i ovnen, og så var den helt perfekt.

pi4

Velbekomme 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grillet aubergine og peberfrugtsdip