Hindbærtærte med marengskys

Club sandwich med æg og karrydressing

club1

Da Andreas og jeg var i Paris fik vi en rigtig lækker club sandwich på en café ved Triumfbuen. Sandwichen indeholdte æg, hvilket jeg ikke har smagt i en club sandwich før, men det smagte overraskende lækkert. Jeg tror faktisk det var en af de bedste måltider vi fik i Paris. I know, I know, når man er i Paris burde man spise en masse frøer og snegle, men jeg kan simpelthen ikke fordrage fransk mad (udover deres bagværk, hold nu op hvor spiste jeg mange croissanter).
Anyhow, jeg lavede min egen version af den club sandwich, og den blev simpelthen så lækker. Jeg lavede den i tre lag og det var bare tre lags heaveeeeen! Jeg lavede også min egen karrydressing som jeg smurte på brødet og det var virkelig lækkert – der er bare noget med karrydressing, toastbrød og kylling, det spiller altid! Man kan vælge at smøre brødet med mayonaise eller andet hvis man ikke gider at lave karrydressingen, men jeg vil helt klart anbefale at man lige tager sig tid til at mixe de tre ingredienser, som der skal bruges til dressingen, sammen. It’s worth it.

Her er hvad du skal bruge til to club sandwiches:

 • 1 kyllingebryst
 • Tomat
 • Hjertesalat
 • Peberfrugt
 • 2 æg
 • 75 g frisk mozzarella
 • 6 stk club sandwich toastbrød

Karrydressingen:

 • 3 spsk cremefraiche
 • 1/2-1 tsk karry
 • 1 nip salt
 • 1 nip chiliflager

 

club4

Lig et stykke bagepapir henover kyllingebrystet og brug en kødhammer (eller en kagerulle) til at bange brystet fladt – de skulle gerne have samme tykkelse hele vejen rundt.
Drys med salt og peber på begge sider og steg kyllingen på en pande smurt med olie.

Når kyllingen er stegt færdig ligges mozzarellaen på den ene side af brystet – skru ned for varmen og lad panden stå på lav varme indtil osten er smeltet. Del kyllingen i to og sæt til side.

Kog de to æg i 8 minutter – de skal være hårdkogte. Pil æggene og sæt dem til side.

Karrydressingen: Pisk cremefraiche, karry, salt og chili sammen. Start med 1/2 tsk karry og smag til hen ad vejen, tilsæt karry indtil du synes at smagen passer til dine præferencer.

Rist de 6 brød i en brødrister.
Skær salaten, peberfrugten, tomat og æg i skiver.

Nu kommer vi til det sjove – at samle sandwichen.
Start med at smøre et dejligt lag karrydressing på et brød. Lig salat på bunden, herefter ægget og peberfrugt. Lig nu et nyt lag toastbrød på toppen og smør det med karrydressing. Lig nu kyllingen på, tomat og en smule salat mere. Smør det sidste stykke toastbrød med karrydressing og lig det på toppen.

Gentag dette med den anden sandwich og voila – hjemmelavet club sandwich!

club2

Velbekomme 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hindbærtærte med marengskys