Lækre amerikanske pandekager uden sukker og smør (Fluffy pancakes minus the sugar and butter)

Grønne bønner m/chili og parmesan

bøn

Jeg har lige set det sidste afsnit af orange is the new black og jeg sidder med en helt tom følelse. Jeg havde modtaget mine nye bøger fra Amazon, så jeg var ivrig efter at blive færdig med serien og igang med mine nye bøger – now? Not so much. Jeg hader OITNB så meget for deres syge cliffhangers, det burde være ulovligt at smide hele serien op på én gang, lave en vanvittig cliffhanger og så ikke komme tilbage før et år… Men nok om det, har du læst overskriften? I know right.. Chili, parmesan og hvidløg – more like a match made in heaven I’d say! De her bønner er virkelig en nem og lækker sideret, man tror nærmest man har snydt. Det tog mig bogstavlig talt 5 minutter at bikse det her sammen, og det smagte helt vildt godt til de krydrede kebabspyd jeg serverede til.

Her er til 4 personer (som sideret)

  • 350 g bønner (frosne eller friske)
  • 2 fed hvidløg
  • 1-2 tsk chiliflager (kommer an på præference)
  • 1 tsk salt
  • 1,5 spsk olie
  • Parmesan

 

Okay er du klar til den mest komplicerede ret på jorden? Here we go:

Kog bønnerne i ca. 2 minutter og dræn dem herefter.

Varm olien på en pande.
Tilsæt hvidløg, salt og chili og svits i ca. 2 minutter.
Tilsæt nu bønnerne og sørg for det hele er blandet godt sammen.

Hæld bønnerne op i et serveringsfad og drys med revet parmesan (jeg har ikke mændge på hvor meget jeg brugte men riv det ned i bønnerne, rør rundt og se hvor meget der er brug for).

Aaaaaaaaand that’s it!

bøn2

Hvis du nogensinde hører en der siger ‘jeg kan ikke lave mad’, så smid den her opskrift i hovedet på dem og  fang dem direkte i deres løgn!

Velbekomme 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre amerikanske pandekager uden sukker og smør (Fluffy pancakes minus the sugar and butter)