4-lags chokoladekage med myntefrosting

Chokoladeovertrukne peanuts og rice puffs (Chocolate covered peanuts and rice puffs)

nød3

“A balanced diet is a chocolate in both hands” – amen to that! Endnu bedre er det hvis det er chokolade, peanuts og lækre puffere i én snack. Jeg elsker rice puffs, de smager egentlig ikke af så meget, men jeg elsker den luftige tekstur og den tilfredsstillelse man får af at høre de små ‘crunch’ når man spiser dem, mere af det tak!

Det her er muligvis den nemmeste opskrift jeg har lagt op, men jeg ville ikke snyde jer for den. Det tog mig bogstavlig talt 5 minutter at lave det, og grunden til at det tog så ‘lang’ tid var fordi chokoladen skulle smelte. Jeg har aldrig prøvet noget så simpelt og lækkert før, men jeg er fan!

Jeg brugte mørk chokolade, men hvis man er mere til lys chokolade, eller endda hvid, så brug endelig det. Du kan også skifte peanuts ud med dine foretrukne nødder, eventuelt mandler eller hasselnødder.

Her er hvad du skal bruge til de her små basser.

  • 150 g chokolade
  • 160 g peanuts (eller andre nødder)
  • 20 g rice puffs

 

Smelt chokoladen over et vandbad.
Fjern chokoladen fra varmen tilsæt peanuts og rice puffs – sørg for at blande det hele godt sammen så alt er overtrukket med chokolade.
Tag en spiseske af blandingen og lig på bagepapir – sørg for der er lidt mellemrum mellem dem.
Lig dem i køleskabet og lad dem stå til chokoladen er størknet.

nød2

Opbevar chokoladerne i en lufttæt bøtte.
Velbekomme 🙂

 

IN ENGLISH BELOW

Don’t you just love snacks? You know the ones you just pop in your mouth and then another one and another one and suddenly the bowl is empty (or is that just me?).
This is one of those snacks, and let me tell you, it is uh-maaaaazing. All you need is 3 ingredients and 5 minutes of your time, doesn’t get easier than that, right?

  • 150 g chocolate (I used dark, but you can use whatever kind you like)
  • 160 g peanuts (can be substituted for almonds or other kinds of nuts)
  • 20 g rice puffs

 

Okay so are you ready for the easiest and quickest recipe on earth? Here we go.

Melt the chocolate over a water bath.

Remove from heat and mix in the peanuts and rice puffs.

With a tablespoon scoop up small mouth sized bites – place on baking paper and put them in the fridge until the chocolate sets.

Voila, you’re ready to indulge now!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4-lags chokoladekage med myntefrosting