Sundere alternativ til cookies

Citronkage med bananacurd og hindbærfrosting

kagee1

Hej derude! Jeg har ikke lagt noget op på bloggen i et stykke tid, men det er fordi jeg på nuværende tidspunkt er på udveksling i Italien. Jeg har været væk i 6 uger nu og kommer hjem på ‘ferie’ til jul og nytår. Jeg bor i et lille kollegieværelse med ét kogeblus og én pande, så det er ikke ligefrem ‘madblogger venligt miljø’, derfor er bloggen på pause indtil jeg kommer hjem igen. Men udover det, så har jeg det så dejligt hernede. Jeg har mødt de dejligste mennesker, fået udvidet min horisont og virkelig lært at stå på egne ben!
Men det her er ikke en personlig blog så nok om mig og mit eventyr. Jeg har lige en sidste opskrift til jer, som er denne her lækre citronkage med bananacurd og hindbærfrosting, yum right?

kage1

Opskriften er ikke min, derfor får I bare links til hvor jeg har fundet de forskellige ting og sat dem sammen. Både kagen og curden er fra samme blog, dog var de ikke sat sammen, men da jeg så dem begge kunne jeg ikke lade være med at prøve at mikse dem, og det blev så lækkert!
Hindbærfrostingen er min opskrift fra et gammelt indlæg, som I også får linket til.

Jeg ved godt at det er lidt et snyde indlæg, når jeg bare linker til andre blogs og opskrifter, men det her indlæg var mest af alt for at forklare hvorfor bloggen kommer til at stå stille i et stykke tid, og så synes jeg det var ærgerligt hvis I ikke fik lov til at se kagen, bare fordi opskriften ikke er min, so here we go.

Citronkragen: https://iambaker.net/lemon-cake-lemon-buttercream/

Bananacurd: https://iambaker.net/fresh-banana-curd/ (jeg halverede opskriften til denne kage)

Hindbærfrosting: http://thehungrymonkey.dk/2016/08/16/bananchokolade-lagkage-med-hindbaer-buttercream/

Bare følg instrukserne på de forskellige links og sammensæt til den lækreste kage!

Hav det godt derude, til vi ses igen 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere alternativ til cookies